Velký problém s malým
Anotace: Velký problém s malým
Já mám holky vážně prcka
je mi velká každá šprcka
je mi velká ochrana
co mám dělat propána?
co mám dělat pro ženu
když ji k slzám doženu
hned jak svlíknu trenýrky
Ptá se:
Co mi strčíš do dírky?
Přečteno 647x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)