Osvoboďte utlačované
Anotace: a přitom jsou tu s námi (a někdy v těch druhých)
V naší podemokratěné společnosti,
Bolševicky regulovaného kapitalismu,
Máme pořád dluhy vůči minulostí,
Stále tu ještě s námi žijí utlačovaní.
Na samotce uvěznění v temnotě,
Spoutaní pevně v pánském prádle,
Napořád v levé nohavici kalhot,
V takřka nevětratelném prostředí.
Nemají žádná občanská práva,
Jsou jen otroky svých majitelů,
A pouhými vykonavateli rozkazů,
Většinou slouží coby odpadní potrubí.
Již od mládí jsou zaživa mučeni,
Opakovaným stahováním z kůže,
A nuceni přinášet pánovi radost,
Dokud oba dva nepadnou vysílením.
Později přichází zostření trestu,
K prasknutí napumpováni čerstvou krví,
Když opakovaně zvrací do latexu,
Jak jsou topeni v dámském přirození.
A tak jenom když pán v noci usne,
Odhodlaně demonstrují svoji sílu,
Když se společně tajně pozvednou,
A připravují svoji poslední bitvu.
Doufají, že se blíží jejich naděje,
Že povstanou další noví bojovníci,
Pak společně odejdou na světlo boži,
A připraví velkou část lidstva o potěšení.
Přečteno 401x
Tipy 11
Poslední tipující: Jats, šuměnka, CULIKATÁ, Květka Š., Sweet KiWi, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)