Anotace: loutnám a šalmajím
Když nebem černé mraky plují
po modré síti se potuluji
má stará loutna vydá tóny rozechvělé
snad nebude to smělé
když napíšu: Tvé básně jsou skvělé.
ST!
22.02.2011 19:51:00 | hašlerka
Tvých veršů posloupnosti
jako vždy nemaj kosti...
tak si je tvoji čtenáři
jak chtějí v hlavě zpřeháží
a poskládají do obrazu
co skýtá víc než prostou krásu!
21.02.2011 22:47:00 | Špáďa
potulné strunění
toulavé vábení
vichřice ocení
plení i neplení...
Tvé básně jsou úžasné!
21.02.2011 21:14:00 | šuměnka