stříbrňák
Pěšinami
vlasů plavých
ještě než drozd spustí trylku
kráčím ti k spánku od zátylku
z pravý strany
než déšť tam splaví
od sponky první sivý
uslyším tvůj hlas tklivý
pánbůh s námi
a koňský hřívy
dál češou časem
řeky v tocích
se taky stříbří
a já jsem
to byl kdo tě zlobil
vlnou žití
někdy v sítích
podél břehů
v náručí tvé
hledal něhu
něco z krás
i tvůj hlas
tak mi promiň
..za ten vlas
Přečteno 392x
Tipy 35
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, šuměnka, staranna, la loba, Špáďa, Lota, Monte Carlo, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Dota Slunská, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)