Anotace: přímým přenosům a válkám on line...
Bin Lenin a revoluce
to je zlý sen bez poluce
bude třeba přiobjednat
pro armádu nové zbraně
marmeládu, kanonádu
trochu brómu a hrr na ně...
ST!
25.02.2011 09:39:00 | Mario de Janiero
A mě se teď Pegy ptá,
kohože znáš z tenisu,
kde se chystaj na lajnu,
kde maj lajnu udánu
a kde lidi blaží rum?
Já na to jen: Nejmenuj!
23.02.2011 02:19:00 | Špáďa
Tvůj známý z Libye
své víno dopije,
až na dno karafy.
(říkal to Kaddafí)
22.02.2011 20:37:00 | teď už nikdo