Selhání
Anotace: mám jeden nedořešený matematický problém
Za celý život se mi nepovedlo,
sestavit matematické rovnice,
křivek entity dívčího přirození,
útvaru snad ze čtvrté dimenze.
Mystérium fraktální geometrie,
téměř bez symetrie translační ,
to znamená, že asi neexistují,
dvě zcela totožná dívčí pohlaví.
Problém je o hodně složitější,
nejedná se o tvar konstantní,
mění se spojitě s polohou těla,
a se směrem a úhlem promítání.
Vpředu se rýsuje pod bříškem,
rovnoramenný trojúhelník tupý,
se základnou nahoře na hrmě,
a výškou směřující mezi nohy.
Zezadu je vidět pod zadečkem,
vyzývavě sevřený mezi stehny,
jakoby podélně rozťatý elipsoid,
který lemují zježené chloupky.
Tyto dva nejzákladnější tvary,
mají řadu přechodů a variací,
záleží na postavení všech údů,
a taky stupni dívčího roztoužení.
Tento úkol již určitě nedořeším,
neustále mi přibývají informace,
už z toho začínám ze sna šílet,
snad ho zvládne mladší generace.
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Azure angel, šuměnka, Jats, Danger, Linzerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)