Ivan
Až budu kulaťoučkej
a stár
jak báťuška car
a kdejakej bar
budu mít vymetenej
i svetr upletenej
ponožky k polobotkám
svou závěť k starejm fotkám
položím opatrně
na jednu z černobílejch
kde jako škvrně
v náručí maminky
všechny ty vzpomínky
v krabici z Tatramatky
zamknu tam kde světa zmatky
nedosáhnou
už ptáci zase táhnou
nad chrchly mraků
pod nehtem mám čerń laku
mé rakve vybrané
říkali Ivane
..umíráš
Přečteno 346x
Tipy 29
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, poustevník Jirka, Jiná, šuměnka, Doradan, hašlerka, la loba, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)