Jsem zahalená do Tvé něhy
Anotace: Krásné a něžné milování...
Jsem zahalená do něhy Tvých doteků,
paličkuješ mne jako dečku krajkovanou,
navečer vášnivě saji šťávu ze Tvých rtů,
jsem látka tkaná za tichých soumraků.
Zdá se, že Tvé oči již mi věří ve chvíli,
kdy odcházím od Tvých dveří, jsem
s Tebou a Ty, lásko moje, se mnou jsi.
Jsme dvě propletené, milující se elipsy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)