Anotace: jaru...
bouřky jarního mračení
mají svou vůni danou
přijdou a nebe promění
a červánky pak planou...
01.03.2011 17:49:00 | šuměnka
Ta je ! Já jí přehltla a sama pro sebe se tady u PC usmívám , tak hezky mě naladila...ST
28.02.2011 20:16:00 | Sladkalu
Bouřliváku ...
snad kdysi jsi k nim patřil
do tváří chytal vodu z deště
a v blescích lítal po lukách
však zakřičet si ještě?
Ne, jen se zachechtám.
:-) St!
28.02.2011 18:00:00 | Tik
Neboj,
sukně si holky zkrátí
po zimě se to vrátí
nic těm holkám nezabrání
kluci,to je pokoukání...
ST.(:D)
27.02.2011 19:21:00 | Květka Š.