Člověk se učí celý život ....
Anotace: ***- ... a ke stáru pak dvakrát tolik ... to co už dávno zapoměl ... :-))
*
.
Nad Ohmův zákon braši není
když není proud a napětí
láska a srdce rozechvělá
jsou jenom bajka pro děti
Kde marně kladka kládu zvedá
ve fyzice jak za školních let
když nestoupá a jenom klesá
zbytečně´s biflil naspamět
Studuj dál zákon vah a měr
a pružnost, když se časem poddá
otevře dvakrát poloměr
Zkušená děva potom dodá ..
Zda zvládls´látku
... či jsi jen zralý pro malér ...
.
*
--------------------------------------------
¨
.
Comment Špáďovi 2.3.2011 11:08 dílko " Jak měřit tužeb rozpětí? "
.
Přečteno 689x
Tipy 20
Poslední tipující: NikitaNikaT., Ollie, Romana Šamanka Ladyloba, Antares, zenge, Doradan, modrá..., CULIKATÁ, šuměnka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)