Anotace: zdravé stravě....
Od kafe, od theinu přecházím k proteinu...
Do čínských jídelen denně jdu s přítelem!
Proteiny i švábi gurmány přivábí.
Dost bylo agitačních hesel, ale tahle havěť fakt může být časem spásou lidstva, co se zdravé a dostatčné výživy týče...
Kuchtík je osmahne na celeru.
Lahůdkář nahází do mixeru —
přimíchá k sýrové pomazánce,
náramně zvýživní kus tvýho žvance...
Říkal mi jeden profík z praxe,
prý v rámci zdravotní profylaxe
přimísí můj doktor to mi k séru...
Na zdraví radš jako komik ...
03.03.2011 12:09:00 | Špáďa
o sexu, kdyby láska procházela žaludkem, o lásce kdyby byla k žrádlu, tak je dávno sežraná
02.03.2011 22:16:00 | Lagedama