Místo činu
Zlíbám z tvého těla
všechny předešlé otisky
uloupím času plynulost
teď budeš jen mé
místo činu
Pohodlně ležíš a pozoruješ
rozruch mých otevřených dlaní
zatímco já diagnostikuji
šílenství prstů
a snažím se svá ústa
udržet chvíli na jednom místě
chovají se však jako
stádo divokých koní
Líbám tě v místech
kam nemá přístup
ani slunce
hoří mi srdce
a dochází dech
přesto jsem se nikdy
necítil tak živý
ještě zaslechnu své špitnutí
že jsi ten nejkrásnější celek
co jsem kdy viděl
a dál se miluji s detaily ...
Přečteno 512x
Tipy 10
Poslední tipující: Žqáry, Jats, NikitaNikaT., Mango-Holka, Javavia, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)