Anotace: ...
teda... tvoje básne majú značný rozpaľovací potenciál,preto si dovolím ich čítať iba keď viem,že moj drahý sa blíži :-)))
19.04.2012 16:39:02 | gallatea
Moc povedené a znovu svůdné... chystám se na nákup, miláček řekne mi cestou, co dal by si k obědu, až mu jej do práce péřivezu, ovšem, kdo ví, třebas se zadaří a já mu doma na své nahotě prostřu :o)
05.03.2011 09:40:00 | NikitaNikaT.