Tračník
Rum,zelená...minerálka
vespod mech a slina
maják,pirát,krev snad válka?
Ve svodidlech u Zličína
zuby,vlasy nebo srst?
Chlast,počasí..kdosi chrst
pytel vápna přes slunečník
(prej že jeli z dovolený)
bota,střevo asi tračník
ještě vrčí setrvačník
taška z Penny vedle pěny
..to jsou scény!
s mikrofónem supi z Novy
z mrtvol pavouk mouchy loví
bába bábě večer poví
jaká je teď hrůza
.jo a zemřel starej Jůza
Přečteno 333x
Tipy 36
Poslední tipující: Zasr. romantik, Marcone, teď už nikdo, Mario de Janiero, René Vulkán, Mbonita, hašlerka, la loba, labuť, jita.1965, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)