Jen se mnou pojď
Na mě se podívej
Na mě se usmívej
Teď se mnou pojď....
Do spáru nářků stěn
uslyšíš jen můj stén
Divoká volba předehry
chtěla bych do Tvé hry
Tak se mnou pojď...
Miluj mě vášnivě
na zemi,na klíně
Přidrž mě za boky
zaboř se do hloubky
Tak moc mě chtěj...
V záklonu neřesti
v té krásné bolesti
Nechám Ti otisky
...svých stěn....
Tak si je vem....
Přečteno 630x
Tipy 15
Poslední tipující: Mraveneček, Amable seňor Marek, Kars, Jiparo, Tamara, labuť, Niky88, Marcone, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)