Anotace: samotám,samotě....
Vždy když přijde samota
tak mě čeká robota
skočím na ní bez váhání
hned se pustím do šukání
Většinou hned u plotu
zmermomocním samotu..
ST!
17.03.2011 14:06:00 | Mario de Janiero
Jak chceš schrastit babu ňákú,
když se steleš v peřiňáku?
Sedni raděj do knajpy
a tam chlasté, slopaj, pij!
16.03.2011 22:58:00 | Špáďa
Samota je milenka potměšilá
co chce, to si klidně dělá
s tváří i křídly anjela
se zájmy ďábla, holka prodejná ...
tebe kruh už nezachrání
snad jen láska vzácné paní ...
Ale rychle, žádné spaní!!!
16.03.2011 21:25:00 | Zasr. romantik
Dobrej nápad s tím péřákem! Automaticky mi tam při čtení naskočil peřiňák:D. Vyšívám velkej tip.
16.03.2011 21:21:00 | Dota Slunská
chtěla bych být zastlána
od večera do rána
po tři měsíce
i více
a spát:-))
ST
16.03.2011 20:55:00 | Mbonita