Vášnivá noc
Milenka v saténu
pohledem svádí
Dnes v noci Ti podlehnu
bylo to Tvé přání...
Sevřená v korzetu
těžko se mi dýchá
Mrazí mě při Tvém doteku
i když se svůdně díváš...
Dáváš pokyn
ať jdu blíž
Chceš mě v předklonu
že vidíš víc..
Noc plná vášní
bojíš se ptát
Stud nech stát za zdí
a pojď se milovat...
Přečteno 1121x
Tipy 25
Poslední tipující: Mraveneček, mida, labuť, Azure angel, Kars, enigman, Niky88, Amable seňor Marek, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)