Nekonečnost
Slyšíš to ticho?
Jen mé dlaně vnímají
ladný pohyb těl
co pod peřinou hledají...
Krátká noční košilka
svádí Tě se dotknout
vykukuje z ní má prdelka
Tvá myšlenka..hm..kousnout...
Cítíš tu vůni?
Když v milostném aktu
nechám Tě pít
Co nezažiješ dnes
už nikdy nebudeš chtít...
Dotek chvějící se uvnitř
naší společné touhy
Vzdychám nahlas
a není mi to vůbec hloupý...
Nic nekončí,bude to dlouhý....
Přečteno 641x
Tipy 20
Poslední tipující: Mraveneček, mida, enigman, Niky88, Taog, Zasr. romantik, Juan Francesco de Faro, Květka Š., Tamara, James Libustka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)