jaro v Praze
Anotace: totální kravina co mě napadla :-D
venku krásně je,
milá sukni zkracuje,
meze v lesích už roztávají a vlahnu,
mladé páry po sexu venku prahnou.
venku krásné jaro,čmelák tam bzučí,
to oholenou pipnku mé mladé zaručí.
nad prahou na petříně šuk šuk šuk,
za devět měsíců to bude kluk jako buk!!
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)