Anotace: emancipaci a smýkání....
ta je excelentní, fakt
roztrhls´mi právě ústa
až ve snu poletím si do oblak
tak budu stejně jako ona hustá :DD
29.03.2011 21:14:00 | šuměnka
Vždy není zlato co se třpytí
své matné stránky mívá žití
a u baru muž ocení
když na těle má brnění
s vestou neprůstřelnou
helmou neprůhlednou...
ST!
26.03.2011 11:56:00 | Mario de Janiero
Vidím,
že ďas tvůj dvouocasatý
roztoužil děvy naše
dlouhovlasatý!
25.03.2011 21:35:00 | Zasr. romantik
Také znám kohosi kdo takhle drtí... však ale lidské city, srdce, žití... ST!***
25.03.2011 20:21:00 | NikitaNikaT.