Vyprávěj mi dotekem.....
Anotace: Zase.....jeden.....sen.......
Jaké dnes má v plánu hříčky
mihotavý plamen nesfouknuté svíčky.
Hra stínů,cos na zdech rozehrála,
touha dvou těl,co sálá....
Vyprávěj mi dotekem,
ochutnej mě jazykem.
Rád nechám se spoutat,
tuhle bitvu toužím prohrát,
jsem tvé lízátko,
narozené štěňátko,
slepé,hluché,třesoucí,
podléhám smyslnosti dech beroucí,
oslavě života,
vezmi si..........
Vnikám,
unikám,
rodím se a zanikám.
Odlétám,
na křídlech extáze,
nechci se vrátit,
přísahám,
z tebe chci pít,
ambrózií těla se opít,
navždy tě mít....
Tu pojednou za víčky,
na tisíce hvězdiček,
pod kůží milostné jehličky,
z Heraklových slabin,
malý,drobný stařeček.
Noc však ještě mladá,
vybízí,stále cosi žádá.
Ty jen lehce vystrčíš bradu
jak ráda odpouštíš mi zradu,
jdeš mi naproti svým klínem,
když beru si tě celou,
z popela povstalým Fénixem.....
Lásko,jsi mým andělem....
Přečteno 843x
Tipy 45
Poslední tipující: Lachailla, Špáďa, Niky88, Maryje..., Mraveneček, hatlapatla, Radek.oslov.Šafárik, ZILA78, H.I.L., Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)