Anotace: smetí,slovům...
Dokonalost sama a navîc tak drsně pravdivá!Zrovna jsme to doma řešili ty sliby ale neobhajoval se ve verších a tak to má sečtený!
27.03.2011 15:17:00 | la loba
Už jen ten začátek je skvost! Dvacet tisíc mil pod mořem ... Verne ... kapitán Memo ... profesor Aronnax ... Ned Land ... - Němá barikáda - ... a SEX!
To vše v první strofě! Kam na to chlape chodíš?! :o))
Druhá: Sliby, sliby, sliby. Vím, jinak to nejde. :o))
Třetí: Za trať na kopeček do hájku jsme chodili též. A vítr milosrdně sliby odvál, k naší radosti.
Krásné to byly chvilky vzájemného obveselování ...
Suma sumárum - nemám co bych ti dal. Dva jsou málo a víc nejde. Tak alespoň tenhle koment a dík. :o))
26.03.2011 20:29:00 | Zasr. romantik