Odříkání
Černá krajka tělo tají
navzájem se objímají
Výstřihem křičí...Teď si mě vem!
na kalhotkách s nápisem...
...The End...
Nová doba,žádné odříkání
obtisklé rty,při líbání
Vpitá vůně, která se vstřebá
pššt...možná Ti nedá..
Ochutnat...
Horkost,na špičku jazyka
ať si to nikdo nezvyká!
Nechat ji ležet,bez povšimnutí
ona chce něžné proniknutí....
tam..
Přečteno 567x
Tipy 29
Poslední tipující: MARKO, Lachailla, kroužek, Sisinka, Niky88, James Libustka, jvacl, enigman, bobi bobie, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)