Anotace: Hoře Kutný...
Dnes jsme dod Kutné Hory tabule dodaly. Taky archiv stavěl. I nemocnici. V Barboře kamarád svatbu měl. U náměstí do bufáče a pod ním do bazaru. U motorestu staví policisté kameru. Nad ním pak kasárna. Pod nimy sídliště vzniká. Tabákovka, z kostí lustry.
29.03.2011 21:40:00 | umělec2
Pěkně to plyne. A úplně jsem si to představoval. Když Kutná Hora, tak Stříbrný Tip. (Zlato v K. H. není a i tak se mlčí.)
28.03.2011 22:14:00 | Juan Francesco de Faro