Anotace: turismu a terorismu...
Al-kajdě se nelíbí
že jí Barak neslíbí
větší podporu
proti teroru
při boji v Lybiji
proti Kaddáfímu
kamarádu svýmu...
ST!
07.04.2011 11:05:00 | Mario de Janiero
on někdy bez přetvářek byl??
snad možná v pravěku,
však kdo ví?
zas otvírám svý mlíko malinový
a říkám sama sobě; jen klidně poděkuj
za každou chvíli, kdy svět Tě oněmil...
31.03.2011 06:58:00 | šuměnka
Až povstanou noví rytíři a v pravý čas vždy odkryjí své hledí... To se jen tak nevysedí.
ST
30.03.2011 21:33:00 | Juan Francesco de Faro