Novátor
Anotace: Perverzní báseň o malém experimentu
Mezinožní srstí
mám obalené prsty
lechtá mě to ale neva
prvou ruku střídá levá
Už mám ruky namoženy
a tak vnikám do té ženy.
Nevím ale co dál dělat
chtěl bych ji nějak překvapit
hledám jiné části těla
stkám jí to do ucha.
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)