Exhibicionistka
Anotace: Už jste někdy viděli v obchodě pohybující se čipsy?
Má milá má ráda místa
kde si není příliš jistá
zda má dosti soukromí
tak v obchodě v regálu
oddává se orálu
lidi říkaj, že jsme pitomí.
Přečteno 694x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)