Holka z kalendáře
V hříšných myšlenkách
si tajně bloudím
Jsem holka v culíkách
co do snu se vloudí...
Lízátko v puse
to už vyšlo z módy
Pár fotek s plyšákem
jó...to byly doby...
Kolena od sebe
jen v krátkém tričku
Nevinný pohled na Tebe
podáš mi lžičku?
Vyšpulená ústa
v očích svůdná záře
Jsem jenom Tvoje!
...Holka z kalendáře...
Přečteno 580x
Tipy 34
Poslední tipující: Amable seňor Marek, drsnosrstej kokršpaněl, Juan Francesco de Faro, zenge, Jiparo, NikitaNikaT., Tamara, kroužek, Niky88, danav, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)