La Santa Roja
Anotace: bukanýrům lásky......
Já znám tu vůni vábivou
a záři zářivou
jak Orion
má Marion
mé srdce ...zvon
do krajů zní
a kdekdo sní
o tvojí kráse
jak bájná La Santa Roja
jsou cesty časem
s ...ní
snad Théby nebo Trója
padne mi ke kolenům
a stíny k kmenům
budou přitisknuty
a já ...k ní
mé šiky krutý
truhlice mincí
zlatý pruty
oči všem oslepí
pak moře do stepi
vtrhne svou silou
s rapíry bukanýrů
vřavou krev žilou
rozproudí v širu
mou lásku po kraji
po dechu lapají
ti co to neznají
ten ostrej vítr zprava
...když láska stěžny mává
Přečteno 397x
Tipy 27
Poslední tipující: Mario de Janiero, teď už nikdo, NikitaNikaT., Jiná, šuměnka, la loba, labuť, ziriant, jethullfan, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)