Anotace: významům....
Smrt... je černá,
člověku věrná...
... když na jeho konec
tak dlouho, moc dhlou čeká.
01.04.2011 17:59:00 | NikitaNikaT.
Posmutnělej ... v celé nahotě, zkamenělej... ve svý prázdnotě ...¨
Hodně těžkej kousek ...
Pročpak je ale zařazenej do básní o sexu ...? Asi mi něco uniká ...
31.03.2011 22:08:00 | Bambulka