V představách
Když jsem v noci odešla
nechala jsem na zdi svou vášeň
Své nehty jsem do ní bořila
a svůj křik dusila do polštáře...
Měla jsem pocit,že pronikáš stále
hladila jsem své tělo a doufala,že náhle
Vstoupíš a nebudeš se ptát
vezmeš si mě po několikáté
a zašeptáš...jsem rád...
Vášeň z horkého vzplanutí
vybízející mě ochutnat
Nejsem hořká po mandlích
nedej se ničím oklamat...
Teď stále doufám
že to příště budeš Ty!
V představách mých nic nekončí
jen hra s dlaněmi...
Přečteno 703x
Tipy 33
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Jiná, enigman, Juan Francesco de Faro, Marcone, CULIKATÁ, modrá..., Niky88, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)