Pikaná
Anotace: v Ohiu řekám ....
Wifina..zesilovač
to místo čápů na komíně
ty klidně plač
usínám v jiným klíně
co jsem to zač?
jen chlap
jak všichni svině
co se jim zapálí
nalitý jarem lejtka
a z kopejtka
občas vyhodí si
pocity mísíš
s kdysi a teď
krysy a jed
žár,chlad..pak led
a v zádech mrazení
a místo hlazení
na tváři škrábance
faleš jak na bance
ty loga pozlacený
nedělej scény
jsou tu děti
počítej do deseti
i když po tváři ti kanou
slzy jak řeky v Oháju
já na pikanou
..už nehraju
Přečteno 478x
Tipy 35
Poslední tipující: Metal Lady, Mario de Janiero, teď už nikdo, Jiná, Juan Francesco de Faro, hašlerka, NikitaNikaT., Špáďa, Dota Slunská, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)