Anotace: Charlesi B...
Jdeš na to zhurta
jako starej Hurt
vždyť ženy roztoužený
chtěly by furt
a mnohý nestojej
o ty co nestojej
jenom se chvástají
takovým nedají...
ST!
09.04.2011 11:44:00 | Mario de Janiero
U Husy potrefený
na Pankráci
semafor skočil do červený
a teď se mi to vrací;
jak pohledem jsem klouzla ven
a u stolku pár lidí
z nichž jeden rýmy zahlcen
jak Baudelaire světu cizí...:)
05.04.2011 19:03:00 | šuměnka
Jsi Rychlonožka zdejšího webu.
Červenáček řek by jen: já na to j...
Hned by ho okřik Mirek Dušín...
Až Liter nebude, čím já se vzruším?
05.04.2011 02:00:00 | Špáďa
Musím ocenit skvělou slovní zásobu a naprosto osobitý přístup. Smekám. ST!
04.04.2011 21:55:00 | Frosty28