Banane durable… (Čert to říká na rovinu)
Anotace: …rozohněn po ženském klínu… (Šoust must go on...)
Vykřičet chci ve vší stranu
Touha přetéká mi z džbánu
Od večera nocí k ránu
Povozím tě na banánu
Ihned tvrdém a jak chic
Umím být i romantik
/la banane de Martinique/
Chci poznat tvůj líc i rub
Na tvé přání čert vem chlup
/la banane de Gaudeloupe/
Uvidíš že nejsem flink
Povozím tě na yinjing*
-----
*jin-ťing (čínsky p.n.s)
Přečteno 449x
Tipy 14
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Psavec, ZILA78, la loba, CULIKATÁ, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)