Přednosta
Anotace: Osožákům....travestitům...
..Zženštělí
a podle tónů jeho žestí
prý jezdí vlaky u návěstí
stanice železniční
i pražce mezi městy
už znají z jeho vesty
lesk límce..pod víčkem linku
..hraje tak trochu
..manekýnku
Přednosta stanice
je trochu travestit
kabelka na klice
snad rtěnka půjde smýt
v dvacet dva třicet šest
přijede z Čičenic
on podle názvů hvězd
komet a černých nic
řadí ty vlaky
plácačka,páky
je laky
když balí Osožáky
Přečteno 387x
Tipy 32
Poslední tipující: Mario de Janiero, la loba, šuměnka, Juan Francesco de Faro, Holis, Dota Slunská, modrá..., labuť, ziriant, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)