Masochista
Anotace: Snažila jsem se vžít do pocitů masochisty.. :)
Zatáhni v oknech žaluzie
ať nás nikdo nevidí,
nechápou naše společné chvíle,
ale možná nám jen závidí.
Mám jinou představu o štěstí,
o jiných touhách sní má duše,
pro mě není rozkoš bez bolesti
a není bolest bez rozkoše.
Krev mi vře a dech v hrdle se úží,
když tvrdě se mnou zacházíš,
když tvůj krutý bič laská mi kůži,
mé tělo se zmítá v extázi.
Pevně připoutej mě k posteli,
zcela se ti poddávám,
sáhni po ostré čepeli,
ty dobře víš, co postrádám.
Hledím na tebe s touhou i děsem,
když žiletku bereš od ruky
a mé tělo už lačně se třese
v očekávání sladké muky.
Jsou pevně zatažené žaluzie,
stěny každý můj výkřik zachytí,
nic nenaruší naše šťastné chvíle,
bolest i slast mě lapila do sítí.
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Rakasteta, rivombroza, NikitaNikaT., modrá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)