Anotace: létu,kempům,rumu.....
Já kvůli hrsti ztratil hlavu
teď v tom plavu poblíž splavu...
ST!
11.04.2011 14:50:00 | Mario de Janiero
píti rum
není nerozum
však ten náš není z třtiny
jen z jedné brambory
a ta nám léčí splíny
a rozděluje tábory
jeden je Nešporův
a jeden můj
...jen větře třtinou duj
(fuj to je dobrý)
07.04.2011 21:43:00 | zenge
I z bramborového rumu ztratíš spoustu rozumu, vlastně nějakej v Bruselu mák, rozhod, že to není rum, ale tuzemák.
07.04.2011 21:42:00 | Kars
Ztratit u konzumu
kousek rozumu
utopit do rumu
chce kus umu!
Nebo je to místo umu
jen kousek nerozumu?
:o))
07.04.2011 21:37:00 | Zasr. romantik