Prostořeká
Anotace: kolům mlýnským...
...Prostořeká
a je jí plno kolem
jako řeka... divoká
zas hnána mlýnským kolem
mně rovnou do oka
Co mne čeká?
Prostě stéká
a moje slabost kolen
prozradí
co v mechu a kapradí
se dneska večer dělo
to by se říkat mělo
aby záviděli
slintové od půlitrů
a jejich pózy
frigidní úřednice
s hybridními vozy
a bozi
na nebi
a vítr podnebí
podhoubí lesů
královny plesů
stále to nesu
v sobě jak vzpomínku
vláčenou světem
hozenou do mlýnku
tam někde nad Tibetem
Přečteno 501x
Tipy 32
Poslední tipující: teď už nikdo, Holis, Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, Pablo Kral, hašlerka, la loba, labuť, Mbonita, Doradan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)