Anotace: Tibi et igni...
sedláci už se nepotí
na poli zedník se lopotí
loukama vine se cesta
do satelitního města...
ST!
13.04.2011 14:54:00 | Mario de Janiero
ST!
Tam, kde řeka pramení
kámen se ke kameni
tiskne.
Taky bych se tisknul
jen tak mít tiskárnu
a nenusela by být ani moje ...
11.04.2011 21:05:00 | Zasr. romantik