Tam v peřinách
Jsi ztělesněná noblesa a kouzlo hříšné noci,
ve víru zapomění malátně vrávorám ..
Ty máš mě ve své moci!
Pro kouzlo této chvíle, já ráda s tebou zůstanu,
však zničená Tvou láskou,
ráno tak snadno nevstanu.
V peřinách dychtivosti, umačkám tě něžností,
ve víru radosti chci brát si slasti,
co pro tebe jsou marností.
Každý večer... tam v peřinách... :)
Přečteno 578x
Tipy 10
Poslední tipující: Veů, Tamara, NikitaNikaT., labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Majdalénka
Komentáře (2)
Komentujících (2)