Anotace: Když ji milujete není co řešit.
Téma básně je (na zdejší poměry) příjemně vyhrocený, i proto ale postrádám mnohem propracovanější obsah. Takhle to jen navnadí a to není zcela uspokojivý, stejně jako číča, která tě nažhaví a pak ani nedá:-)
14.04.2011 11:19:00 | 6thSun