chemie
Anotace: Trocha hříchu...ve volném verši:-))
Roztrhám tričko
na tobě-maličko
ať už sklouzne
z ramene
ten hadřík.
Vidím záblesk ve tvých očích
slyším vzdech
když ňadra v mých dlaních...
ty pláčeš?
Jen hra s tělem.
Dál nechávám se vést
po jedné z cest
tvého těla.
Tak jsi to chtěla
já víc neudělám,nemusím,
co nechtěla jsi sama.
Jen tě vzruším.
Potom je o nás
poznávání milování.
Krásy,
rozdíly
v očekávání
ale jen na chvíli.
Celá rozechvělá,
se mi poddáváš
ode mě jen pár slov...
Tady mě máš.
To je.....
brouku chemie...
Přečteno 615x
Tipy 25
Poslední tipující: H.I.L., EM EM, Jiná, labuť, Kett, la loba, Niky88, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Lorraine, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)