Vypravěč
Anotace: drbům a vyprávěním vod holiče.....
Kapotou vítr ještě mlátí
uťatá hlava
u rtu slina
svodidla jako gilotina
Když stéká z ní krev do trávy
ta hlava ještě vypráví
..O promarněných touhách
co vzala voda v strouhách
o láskách,slzách,citu
o stopách v eternitu
na střechách domů
periférie
Devátá série
smutnýho seriálu
nebo písmo zlatý
hozené do plurálu
v náhrobku na Slavíně
..úvodník v kině
oznámí suše
jaký to maso u Dobruše
v tom jarním mrholení
..kdo další na holení?
Přečteno 471x
Tipy 37
Poslední tipující: Houda, TetaKazi, teď už nikdo, Jiná, Špáďa, labuť, Zasr. romantik, la loba, hašlerka, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)