Lycoperdon perlatum

Lycoperdon perlatum

Anotace: fabrikám a cizoložství....

Lacinou poezií
rodinu neuživíš
vždyť víš
jak je to kurva
všechno drahý
..a svině jdou si
cestou zmijí
a někdo strhnul
její váhy
co nesla na ramenech
byla li....

Halali
hrají spravedlivým
dnes večer zešedivím
a ránem domů
s dlouhým dřívím

To každý pátek takhle
... pivím
sobotu prospím
v neděli divím
se toku času
pondělí stejnou trasu
píchačky...pýchavky obecné
natáčky...dnes večer zase ne
jsou noci zvrácené
mám radši placené
tělesné styky
jen bacha na jazyky
a uši napnuté
chodidla na hřebíky
bývá to mrzuté
když ránem u babyky
mé nohy vyzuté
dráždí prý v chřípí býky
kterým jen salute
z pod okna ložnic dávám
já rád si takhle hrávám
...s kým?
Autor zenge, 16.04.2011
Přečteno 341x
Tipy 38
Poslední tipující: Houda, staranna, Špáďa, Doradan, Jiná, la loba, Juan Francesco de Faro, Holis, šuměnka, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vošukat, vychlastat a dávat bacha, aby tě nechytili...heslo dne :-)))

07.05.2011 23:30:00 | Houda

Poklona od tygra i od slona...
od Špádi, co taky tak dovádí

18.04.2011 00:19:00 | Špáďa

dnes večer zešedivím
a s ránem zbělám asi
před prachem chrání řasy

však jak se chrání ještě živí??

17.04.2011 08:41:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí