Krabička
Anotace: Berte s rezervou :D nic to nemá společného se mnou... a omluvte, prosím, můj poslední rým... :)
Krabičku od tebe pod
Svou postelí schovávám
A čtu si každý bod,
Který na ní mám.
První bod,
Ať se to nezdá,
Skrývá svůj kód,
Který mi nedá.
-----------------
Návod v krabičce,
Den co den,
Čtu díky lampičce,
A oknem koukám ven.
V krabičce, co si mi dal
Tři další věci jsou.
Lesklý mají obal,
A pořád je mám sebou.
Máma mi kdysi říkala,
Že jsou to žvýkačky,
A já jsem tomu uvěřila,
A chtěla je vždycky.
Až to podělaný Bravíčko,
jednoduše prozradilo,
že ke žvýkačce to má daleko,
až mě to rozbrečelo.
A tak jsem přestala
Věřit svý matce,
Bravičku jsem začala
svěřovat se krátce.
Teď tu ležím,
V tvé posteli teplé,
A přemýšlím,
Proč máš rád červené.
Na otázku si neodpověděl,
Jeden si roztrhl,
Ten, kterej si u sebe měl
A už ses mě vrhl.
Tak jsem poznala,
Věc jménem kondom,
Které, jak jsem zjistila,
Patří celý svět.
Komentáře (0)