The Doors-Break on Through(to the other side)
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=3dLAv0NklTg&feature=related
Víno zlé lej z kdys vozů...(báj)
ňák tý válce dej
pláču..zvon,pláču maj
řekou dnů rány dokořán
řekou dnů rány dokořán
řekou snů kde ty konce lan?
..jéé
Trčej snad ještě z žil
v drogách vleže stel
a v dáli sil viklal
dál zviklal
Řekou dnů rány dokořán
řekou dnů rány dokořán
Na jeden nádech
noc k nám vejde
jako nůž v zádech
dál už to nejde
Žiješ dál?
Žije dál
žiješ dál
..další várku
Namále má i jinej hlas
končí kinosál
v koncích stěn
..umíraj
Řekou dnů rány dokořán
řekou dnů rány dokořán
řekou dnů tma
..a jeeé
Vejdi s ní
vždyť to víš
dej ji dej
aura...au
je jistej
dýku maj
Řekou dnů bludy kolem bran
řekou snů brány dokořán
řekou snů,řekou snů,řekou snů
řekou snů
he..
Přečteno 380x
Tipy 27
Poslední tipující: šuměnka, Holis, WAYWARD, Houda, Dota Slunská, Juan Francesco de Faro, teď už nikdo, Tamara, hašlerka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)