Tuny kytarových riffů
snášejí se na třmínek a kovadlinu
vtříc jejímu klínu
a dřevěné údy
udávají rytmus
Do blány buší
nechám ve svých uších
zasychat mazlavou červeň
z prostěradla poznání
Punkem že prý zavání
když svou lahev nakláním
zahrajte mi na přání
Není to punk
je to mrazivý ráno
v průmyslový krajině
v továrně na otrokyně
ztopořených strun
Jsem sluchem všech lůn
když vibruju v tělech
basových tónů
Chvíli v nich tonu
Čas se rozplyne
a já
čekám na reinkarnaci