Anotace: lásce a maringotkám a trochu tvým fotkám...
Naprosto přesně popisuje TEN pocit...kdo ho nezažil, ten se při té básničce nemůže udělat...:-)))
07.05.2011 23:50:00 | Houda
Já nemám maringotku
jenom vybledlou fotku
a též stínovou loutku
nesedám u Sobotků
však lásky polobotku
jsem odřela
a druhá zmizela...:)
19.04.2011 19:41:00 | šuměnka
Tak večer zase U Sobotků!
Dáme spolu režnou vodku
zapomenem na její fotku
tajit budem, že její botku (střevíček)
zavázal bys rád!
A že po těch letech dlouhých
zkusil by sis prstoklad
na nahých zádech plný touhy
zas bys zažil to chvění rád.
ST*!
18.04.2011 22:05:00 | Zasr. romantik