Anotace: ***
Kett, jenom tíško, se silně tlukoucím srdcem Tvoje dílko, plné lásky, něhy, hraní mazlení, milování... s chutí pročítám a každé slovíčko hltám, každým novým písmenkem jej zajídám... v mysli však jenom vzpomínám... jako to bylo a jak moc dobře Tvá slůvka na těle znám...
22.04.2011 20:03:00 | NikitaNikaT.
Začnu si asi víc vážit toho,
jak se mě doma zamlada snažili naučit prostírat k jídlu.
Tady to dostalo nový význam:-)))A ten si budu nadosmrti pamatovat:-)
22.04.2011 12:38:00 | Marcone