Poslední tři o sexu
Muži
Pro sex mužské srdce hoří,
kdejaké se sukni koří.
Nedají mu pokoje,
lásky plné souboje.
Mladí milenci
Něžná láska, první styky,
pro kondom jdou do trafiky.
Nechráněné šukání,
velký strach jim nahání.
Doporučení
Sex je sladké potěšení,
náhrady moc za něj není.
Tak si řádně užívejte,
ve stáří pak vzpomínejte.
Přečteno 673x
Tipy 50
Poslední tipující: Rikitan, PetTulak, Charibeja, Actafool, PIPSQUEAK, Pevya, katkabloom, šuměnka, Tamara, střelkyně1, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)